fredag, juli 28, 2006

Ilia iacta est!

Får si som Julius; "terningen er kastet", og nok en meningsfylt blogg får se dagens lys - i motsetning til hva undertegnede har gjort denne sommeren.
Bloggen ser i skrivende øyeblikk - som ikke er det beste tidspunktet å bestemme seg for å lage blogg på - ut til å bli en søppeldynge hvor jeg kan samle mine mer eller mindre geniale tanker og idéer. Tanker som sprer seg like mye i hytt og pine som bena til Idol-Tone etter en fuktig kveld på byen. Venner, studieliv, fotball og andre mer eller mindre viktige og uviktige ting her i verden vil være hyppig omtalte emner.

Sommeren har frem til nå i hovedsak dreid seg om Edvard Munch, Sigrid Undset og Kristian Birkeland - avbildet på edelt bommulspapir med sølvstripe.Jobbing på psykiatrien, og planlegging av bryllup har gått hardt ut over det sosiale livet de siste ukene. Men unge Birkeland har store planer om å komme sterkt tilbake de kommende ukene. Kaste bort tida i solsteken med grillings og Jack Jonhson på spilleren står høyt oppe på lista over planlagte tiltak - men allerede 14 august er det "skole" igjen. 2 uker med fadderuker er en høydare i studentlivet. Gleder meg allerede til å manipulere og herje med ungfolene og ripsa som inntrer i Hippokrates' gjerning ved UIB. Planene er mange og store, og de følgende oppdateringene vil nok dreie seg mye om disse aktivitetene...

Fred og Kjærlighet!
vevmester Birkeland.

5 Comments:

Blogger Bjørn Stian said...

Kjære Jon. Velkommen så mye som blogger! Ble bryllupsfesten bra, eller?

2:08 p.m.  
Blogger Jon Birkeland said...

Takk for det! Bryllupsfesten ble helt topp! når dagens starter opp med en så flink kirketjener MÅ det jo bare bli bra:)

4:44 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Here are some links that I believe will be interested

3:19 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

1:32 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

8:47 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

Dagens Pondus